втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Криміналісти-консультанти-9: На Поліссі

26.06.2018


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії
(повна назва: «Криміналісти-консультанти з продажу косметики-9. Мислити як злочинець: На Поліссі»)

Короткий опис. Це історія про спеціальний поліцейський загін Криміналістів-консультантів які розслідують криваві злочини. Двоє співробітників загону отримують завдання розслідувати появу на Поліссі відомого американського співака про якого загальновідомо що він давно помер. І відповідно знайти його. Під час розслідування викривається таємна масонська організація.                            

Короткий виклад основних сюжетних поворотів.

Акт 1 (Експозиція). В Столичному концертному залі відбувається таємна зустріч двох Чоловіків під час якої один із чоловіків передає іншому таємний пакунок із мациком. Мацик – відомий поліський сиро-в’ялений м’ясний продукт. У Поліцейському відділку відбувається нарада. В інтернеті з’явився відеоролик в якому показано відомого американського співака, який як загально відомо вже давно помер (Майкл Джексон). Справа не рядова, а загальнодержавна. І міжнародна. Людина яка зображена на тому відео переховується (чи перебуває) на Поліссі у Рівненській області. Було встановлено що той чоловік на відео можливо – Двійник Майкла Джексона на ім’я Василь Полюхович. Командир Спецзагону криміналістів-консультантів, Оксана Баришевська, вирушає на Поліссі щоб розслідувати, чи це справжній Король Поп-музики, чи просто схиблений двійник. Разом з нею вирушає і ще один співробітник спец-загону – Ольга Хрустенко. Оксана відвідує по дорозі свого батька який живе неподалік. І якого також звуть Василь Полюхович. Взагалі у цих краях живе багато однофамільців Полюховичів. У населеному пункті де можливо проживає той двійник Ольга і Оксана зустрілися з Мером села. Від нього вони дізналися де живе той Василь Полюхович який їм треба. І навідалися до нього. Виявляється він дійсно не справжній Майкл Джексон, а його двійник-шанувальник. Здається справу розкрито і можна їхати додому. Але в селі сталося вбивство.     

Акт 2 (Розвиток). Вбили Василя Полюховича-«Майкла Джексона» (Василь-«Джексон»). Виникає один із підозрюваних – Власник будинку який здавав його в оренду Василю-«Джексону». Власника будинку допитують у присутності адвоката. Слідство виходить на місцевий клан Полюховичів, в якому є один із його головних керівників – Граф Полюхович. Ольга і Оксана допитують Графа Полюховича. В місті обікрали магазин мациків. Ольга і Оксана, як слідчі у справі, дають прес-конференцію місцевим та іншим ЗМІ. Ольга і Оксана розслідують як виготовляють мацики. Слідство дійшло висновку що вбивця можливо перебуває на місцевій Поліській молодіжній Дискотеці у Немовичах. Ольга, Оксана та Дільничний навідуються туди, пізно ввечері. Молодіжна дискотека на Поліссі пізно ввечері – певний шлях до біди. На дискотеці як завжди стається масова бійка. Ольга і Оксана, вимушені втікати від розлючений п’яний підлітків, і заблукали в лісі. На деякий час, за дещо таємничих обставин вони тимчасово нічого не пам’ятають. Вони загубили свої посвідчення Поліцейських і тому їх до вияснення обставин та особи закрили у буцегарні відділку сусіднього села. Потім все вияснилось і їх відпустили. Продовжуючи розслідування Ольга і Оксана пішли у місцевий бар і допитують там бармена, який повідомляє їм що Василь-«Джексон» товаришував з таким собі Амвросієм Полюховичем – місцевим безпритульним. За допомогою Дільничного Ольга і Оксана знаходять Амвросія і допитують його. Але він не все встигає сказати – його вбивають прямо у них на очах.      

            

Акт 3 (Розв’язок). Далі події відбуваються в Поліському масонському ложі. Де головує Великий Майстер (американський двійник Майкла Джексона). Колись давно він переїхав на Полісся переховуючись від правоохоронних органів США. В нього є свій Охоронець.

Ольга і Оксана навідуються в місцеву оперу на оперу куди також завітав Граф Полюхович якого вони підозрюють. Граф дещо повідомляє для Слідства що допомагає у розслідування. Ольга і Оксана навідуються до СМТ (селище міського типу) Клесів де за інформаціє знаходиться Поліське масонське ложе. Там в СМТ вони знаходять лігво Поліських масонів і заходять туди. Там вони дізнаються про всі таємні злочини та майбутні злочинні плани Великого Майстра поліських масонів.        

 

Коментарі