втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Спецпризначення: Божевільна бригада (заявка серіалу)

21.07.2017


Заявка серіалу

Можливо кожна серія - це окремий фільм   

Жанр: пародійний пригодницький серіал про групу спецпризначення Служби Безпеки Держави (СБД)

Час та місце дії: Україна, кінець 20-ого початок 21-ого століття (з перервами), 2016 рік – близьке майбутнє. Західна Азія початок 21-ого століття. США, Космос, початок 21-ого століття.

Лоґлайн: Пародійна Історія виникнення спеціальної особливої групи спецпризначення СБД членів яких було завербовано напівзаконним способом. Події (можливо) відбуваються в апокаліптичному депресивному близькому майбутньому. В цього серіалу є серіал-продовження який називається «Криміналісти-консультанти з продажу косметики: мислити як злочинець». 

 Хронометраж і кількість серій: кожна серія не менше 40 хвилин. Кількість серій – 13 сорокахвилинних (або 5 повнометражних історій).

Цільова авдиторія: від 21 до 65 років. Чоловіки і жінки.

Стадія готовності проекту: є готові сценаріїв серій у вигляді 5 повнометражних фільмів. Є ідеї деяких серій з іще не готовим сценарієм. Можливий розвиток ідей до наступних серій.

Коментарі