втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію телесеріалу
автори: Остап Соколюк та Петро Мельник

Лоґлайн
Четверо українських чоловіків потрапляють на роботу на одну будову у Польщу. Все було би добре, якби вони не були такі різні. 


Синопсис
У першій серії Аркадій, Місько, Макс і Петя потрапляють на роботу на одну будову у Польщі. Презис (президент фірми) погрожує їм, що це дуже важливий для нього проект і залишає їм «керовника» (керівника) Мачека. 

Чоловіків поселяють жити у Дім милосердя. Місько одразу ж завалює спільну кімнату своїми речами і садить овочі у вазонах. Аркадію все це дуже не подобається, хоч він і сам не без гріха – Аркаша нишком відвідує місцеве платне озеро і, звісно, платити за карасів не збирається. Петя починає сумніватись у доцільності своєї поїздки на роботу у Польщу, а Макс довгий час не може відійти від п’янки у автобусі і покласти плитку на будові. 

Врешті, Місько рятує Аркадія від екоінспекторів і останній пробачає йому надмірність речей у їхньому спільному помешканні. На будові Макс майстерно кладе плитку і Презис через це дуже задоволений робітниками, а Петя звикає до обстановки і вирішує залишитись. Всі разом вони вдячні Міськові за те, що він узяв із дому все необхідне для хорошого застілля вихідного дня. 

Також в історії присутні: склерозний священик Кшиштоф і хтива повариха Межена зі столової Дому милосердя.

Сюжетні лінії
Наші постійні проблеми через те, що Аркаша і Міша – неймовірно різні! І вони постійно встряють у якісь пригоди. То Аркаша без дозволу наловить карасів на платному озері, то Міша забагато пінопласту вкраде із будови. То Аркаша встряне у халепу зі своєю черговою «панянкою», то Міша виростить щось незрозуміле під ліжком…

 А Макс – то взагалі ходяча проблема! До того ж він постійно боїться. І Мачек – цей тлустий страхопуд – також завжди труситься і панікує на будові. А я? А я намагаюсь встрявати у ці пригоди, розв’язувати наші проблеми і при цьому отримувати задоволення від життя!  

  • Опис героїв (від імені Петі) – у вкладеному файлі...


Коментарі