втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Криміналісти-консультанти: Випадок у руссскому кварталі

04.03.2016


повна назва:
«Криміналісти-консультанти з продажу косметики. Мислити як злочинець: Випадок у руссскому кварталі

Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії 

Короткий опис. Це історія про спеціальний поліцейський загін Криміналістів-консультантів які розслідують криваві злочини. В місті з’явилася російська мафія яка займаються контрабандою з росссії неякісного сала. Крім того ця мафія займається тероризмом та антидержавною діяльністю.     

 

Короткий виклад основних сюжетних поворотів

Акт 1 (Експозиція). Начальник Спец-загону Поліції Криміналістів-консультантів з продажу косметики – Майор Оксана Володимирівна Баришевська. В неї є підлеглі працівники які й складають цей загін. Зокрема Ольга Хрустенко – її подруга. До Оксани на прийом приходить одна руска пані, яка розповідає їй про свого чоловіка який нібито десь пропав, і що він займається контрабандою російського сала і всяке таке. Як виявляється він сало-барон на прізвисько «Пушкін», сам втік від жінки, має в місті, в руссскому кварталі, декілька салопритонів. Через декілька днів ту руску пані вбили. Підозрюваний – її чоловік. Керівництво приставляє до розслідування справи куратора з Парламенту - Депутата. Слідча група разом з Поліцейськими робить рейд по салопритонах міста. Але чогось конкретного по справі там не знайшли. Також до відділку призначають тимчасового начальника замість справжнього який на лікарняному. Оксана і Ольга навідуються у Руссскій квартал. Заходять у руссскій пив-бар (руссскій гей-бар). Там заходять у сауну-парілку (руссску гей-баню). Там вони заарештовують Салобарона Пушкіна. При цьому Оксану мало не вбили. Але її врятував Слідчий Спецзагону на ім’я Карл який також приймає участь в спецоперації.           

  

Акт 2 (Розвиток). Після цього Оксана почала постійно всюди захищати Карла. Оскільки як виявляється його у відділку постійно ображали і приколювалися з нього. Оксана допитує Салобарона Пушкіна у відділку. Слідчі з’ясовують що у справі замішаний Спірідон Євстратієв – один із главарів банди руссскій кокошистів, радикальних російських терористів. Ольга і Оксана їдуть на квартиру де живе Євстратієв. І заарештовують його. Ольга і Оксана допитують Євстратієва у відділку. Слідчі дізнаються що Салобарон Пушкін не вбивав свою дружину. Але все одно він козел. Ольга і Оксана під прикриттям навідуються до руссскої шовіністичної організації ПДРС членом якої є також Євстратієв. І накривають цю організацію. Слідство встановило ще одного підозрюваного – Нікодіна Рускомірного, який також є членом руссскіх шовіністів-терористів. Для допомоги Слідчі вимушені просити допомоги в російських Правоохоронних органах. Які прислали з Москви трьох своїх Слідчих. Спільна Слідча комісія визначає дії по розслідування справи. Оперативна група накриває один із руссскіх притонів. Де і заарештовують Нікодіна Рускомірного, та ще цілу банду руссскіх терористів. Ще один персонаж – Ананій Аполінаров - також руссскій терорист - таємно зустрічається з Депутатом-куратором цієї кримінальної справи, який виявляється має в цьому якийсь інтерес. Депутат відмовляє Аполінарову в його проханні. Слідчі допитують Нікодіна Рускомірного у відділку. У Руссскому Кварталі починаються масові безпорядки. Нікадіма залишають на ніч у камері відділку. А руссскі терористи з Руссского кварталу направляються у відділок, щоб силою звільнити Нікодіма.  

Акт 3 (Розв’язок). Руссскі терористи почали штурм поліцейського відділку. Поліцейські дають опір і на деякий час відганяють терористів. Але терористам врешті-решт вдається витягти Нікодіма, вбивши при цьому багато поліцейських. Знайшли вбитим Депутата-куратора справи. Його очевидно вбив Анатолій Аполінаров.

Через деякий час (декілька днів) слідство і розвідка виявила де переховується Нікодім, Аполінаров та інші руссскі терористи. Вони в китайському кварталі, який розміщується неподалік Руссского кварталу.

Загони спецпризначення готуються штурмом взяти місце у Китайському кварталі де переховуються руссскі терористи. Нікадім Рускамірний заходить до китайської пральні. Там він зустрічається з китайцем від якого він отримує контрабандне вже китайське сало. Нікадім вбиває китайця. В цій же пральні Нікадім зустрічається з іншими руссскіми терористами які тут власне і переховуються. Спецпризначенці починають штурм.   

                         

Пародіюються фільми: «Місце зустрічі змінити не можна», «Напад на 13-ий відділок», «Червоний поліцейський» (в ісконно-канонічєскому прокаті «Красная жара»). Також пародіюються фільми й серіали про поліцію, міліцію та кримінальні розслідування. Та інше.   

  • Сценарій "Криміналісти-консультанти: Випадок у руссскому кварталі" читайте тут >>>

Коментарі