втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму 

Засновано на реальних подіях

До танцівниці нічного клубу Марини залицяється чоловік на дорогому автомобілі – Олег.

Після ночі кохання у нього вдома він каже Марині на наступне побачення взяти з собою паспорт. Марина розцінює це, як пропозицію руки та серця. Вона вихваляється цим перед Оленою, з якою вони разом приїхали з Комсомольська до Полтави та винаймають квартиру.

Коли Марина приходить до Олега, він розповідає, що його прибиральниця, дівчина Карина кинулась на нього з ножем, а потім вистрибнула з вікна та загинула.

Під час побачення Олег пригощає Марину коктейлем, в якому розчинена таблетка «Екстазі». Марина віддає йому свій паспорт. Олег умовляє її зобразити перед камерою сцену лесбійського кохання з його секретаркою Свєтою. Під дією наркотику Марина погоджується.

Наступного дня Марина дізнається, що сцена зі Свєтою не була грою. Олег повідомляє їй, що відтепер вона працює на нього дівчиною в секс-чаті перед веб-камерою. Вона має задовольняти сексуальні фантазії чоловіків з-за океану на пару  зі Свєтою, яка насправді ні є секретаркою.

За кожну хвилину роботи в платному секс-чаті на рахунок Марини надходять долари від клієнтів у США. Після того, як Марина та Свєта знімають в банку свої гроші, Олег привласнює все собі. Він одягає боксерські рукавички та б’є Марину, щоб не залишалось синців на тілі. Дівчина розуміє, що вона стала рабинею Олега, якому вигідно її експлуатувати. Він обдурював її, коли залицявся, та спеціально годував «екстазі».

Тим часом, Олена після розмови з хазяйкою квартири, вирішає відвідати Мати Марини та запитати, що робити з речами, які залишились в квартирі. Вона дізнається, що Матері нічого не відомо, а сама Марина лише іноді телефонує їй, оскільки, немовби на новій роботі їй наказано вимикати телефон. Олег дозволяє Марині розмовляти з Матір’ю лише в його присутності, тому дівчина вимушена брехати про нову роботу за комп’ютером.

Новий начальник обласного відділу по протидії торгівлі людьми підполковник Павло Рибачук звертає увагу на трагічну загибель Карини Мурадян. Він вирішає особисто відвідати квартиру Олега Хвостенка, з вікна якої випала дівчина. Йому в очі кидаються найсучасніші засоби безпеки, які він може розгледіти, навіть без проникнення всередину квартири, оскільки Олег не дозволяє йому увійти.

Павло їде до батька Карини і дізнається про підозрілі обставини її праці у Олега.

Перший заступник Павла Віктор у змові з Олегом намагається відволікти увагу начальника від цієї справи, але той не піддається. Павло бачить, що не можна довіряти Віктору, тому доручає іншому підлеглому Ігорю стежити за під’їздом дому Олега.

Замучена постійними приниженнями, Марина влаштовує скандали Олегу, щоб той її відпустив за будь-яку ціну. Олег у відповідь починає поводитись з нею, як з партнеркою і просить допомогти йому у бізнесових справах: треба примусити одного Ділка віддати борг.

Марина знайомиться з Ділком у ресторані, їде до нього та додає у шампанське клофелін. Після цього Олег зі своїм охоронцем Віталієм переконують Марину, що Ділок помер від передозу. Марина перелякана тим, що у ресторані хтось міг запам’ятати, як вона підсіла до чоловіка. Вона розуміє, що Олег знов загнав її у пастку.

Маринина Мати приїжджає до Павла з Комсомольська, оскільки вона більше нікого не знає у Полтаві, а в Комсомольську про Рибачука залишилась добра пам'ять. Вона розповідає про рідкі дзвінки Марини та показує йому фото доньки. Павло впізнає на них дівчину, яка присутня на фото з Олегом, зроблених Ігорем.

Напарниця Марини Свєта користається нагодою та втікає від охоронця Віталія. Марина, деморалізована своєю можливою причетністю до смерті Ділка, залишається і допомагає Олегу знайти нову секс-рабиню.

За об’явою в інтернеті приходить Оксана – невинна дівчина з райцентру. Вона відмовляється працювати в секс-чаті, Олег жорстоко б’є її, у тому числі по голові. Оксана непритомніє, і Олег доручає Марині привести її до тями. Марини вирішує переконати Олега викликати швидку.

Павло відстежує всі повідомлення про тяжкі травмування молодих дівчин, тому він звертає увагу на госпіталізацію Оксани. Коли виявляється, що виклик був з квартири Олега, Павло вирішає затримати його, щоб запобігти новим жертвам. Під час затримання він знайомиться з Мариною.

Павло хоче допомогти слідству довести всі злочини Олега, щоб той отримав максимальне покарання. Він приїжджає до Марини у Комсомольськ, щоб переконати її співпрацювати зі слідством, але Марина відмовляється. Павло продовжує спілкування з дівчиною і в Полтаві. Під час одної зустрічі вони опиняються в тому ресторані, де Марина познайомилась з Ділком. Вона знов там бачить його живого та неушкодженого.

Марина звертає увагу Павла на Ділка. Той хапає його та привозить до міліції, де Ділок зізнається про участь в інсценуванні власної смерті за дорученням Олега.

Марина, вражена всіма подіями, вирішає довіритись Павлу, який переконує її у своєму щирому бажанні допомогти їй почати нове життя.

Відбувається суд, на якому свідчення Марини підкріпляються показами Ділка. Злочини Олега доведені, він отримує покарання за багатьма статтями.

Коментарі