втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Мама буде задоволена

21.11.2013

Синопсис сценарію ігрового повнометражного фільму

 Добре озброєний загін людей в уніформі потужної української корпорації «S.S.A.» несподівано вривається на хутір дрібного фермера Четверга (Чета) Загорулька. Нападники шукають дружину фермера Міру і влаштовують засідку у фермерському будинку. Та Міра, яка повертається з крамниць разом з малою дитиною, здогадується про небезпеку і атакує сама. Вбиває всіх до одного нападників, після чого забирає чоловіка і тікає.

Приголомшеному Четові Міра пояснює, що насправді вона – найвідоміша українська кілерша Біла Вбивця, на рахунку якої десятки вбитих олігархів, міністрів, нардепів, кримінальних авторитетів та інших поважних у Україні людей. Міра каже, що декілька років тому, вона вирішила піти на відпочинок, зустріла Чета, вийшла за нього заміж, народила дитину і планувала стати тихою домогосподаркою. Але не вийшло, минуле нагадало про себе. Міра підозрювала, що її шукав і знайшов могутній власник корпорації «S.S.A.», який пообіцяв помститися Білій Вбивці. Бо колись Міра колись відрізала йому руку, до якої наручником був примкнутий дипломат з важливими документами.

 Міра каже Чету, що змушена вбити власника «S.S.A.», інакше той вб’є і її і її родину. Чет намагається переконати дружину, що треба втекти, але Міра пояснює, що у «S.S.A.» довгі руки і від них не сховаєшся. Міра починає готувати замах на власника корпорації. Той відчуває небезпеку і наймає свого двійника, який сидить у хмарочосі на берегу Дніпра, який повністю займають офіси «S.S.A.».

 Хмарочос дуже добре охороняється бійцями у чорній формі, яких у «S.S.A.» ціла армія. Тільки в хмарочосі їх біля сотні. Але Міра розробляє хитрий план, атакує, знищує частину охорони вривається до кабінету директора «S.S.A.» і вбиває його, коли помічає, що це двійник. Лається та відступає, в неї завжди є план «Б», та цього разу прикрий збіг обставин призводить до того, що Міру, славетну Білу Вбивцю, застрелює випадковий охоронець, який випустив у її тіло два автоматні ріжки набоїв.

 Задоволений бос «S.S.A.» виступив по телебаченню і привітав всю Україну зі знищенням Білої Вбивці. Чет, який няньчив дитину, коли почув про це, то пообіцяв помститися за вбиту жінку. І зробив це, нехай не так красиво та хитро, як Міра, але більш ефективно. 

Коментарі



тю...

Написав Іван-Вячеслав Сергієнко , 01:35 13.01.2014