втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію ігрового повнометражного фільму

Лоґлайн:
Дівчина, що не змогла вступити на столичний журфак, влаштовується прибиральницею до Верховної Ради, девона вночі миє підлогу, а вдень, видаючи себе за журналістку, робить сенсаційні інтерв'ю з провідними політиками, викликаючи заздрість у професійних журналістів. Але дівчина змушена перебувати в постійному страху ганебного викриття, проте в підсумку їй вдається викрити антидержавну змову , отримати престижну роботу і знайти кохання.

Синопсис:
Героїня , вродлива дівчина з провінції приїздить разом з подругою до Києва , вступати на факультет журналістики, але "провалюється" на іспитах. Більш щаслива подруга насміхається над героїнею , пророкуючи їй безславне повернення на батьківщину , і вони сваряться. Господиня квартири , у якої зупинилася героїня , прибиральниця у Верховній Раді , влаштовує дівчину до себе на роботу.

Отримавши перепустку до парламенту , героїня вночі прибирає коридори , а з ранку переодягається в діловий костюм і прикидається журналісткою солідного ЗМІ. Їй вдається робити сенсаційні інтерв'ю з провідними політиками , які починають публікуватися в центральних газетах країни , викликаючи заздрість у колишньої подруги та журналістів парламентського "пулу".

Героїню сприймають у Раді як професіонала. У неї зав'язується маса знайомств , за нею починає залицятися молодий депутат . Героїня тішиться своїми успіхами, але з кожним днем все більше боїться ганебного викриття.

З нею відбуваються два випадки : вона дізнається про наміри групи депутатів провести закон про створення загальноєвропейського могильника ядерних відходів на землях її батька -фермера , а також стикається з колишньою подругою.

Героїня постає перед вибором: врятувати батьківщину і сім'ю , але виявитися викритою і , можливо, втратити любов чи прикидатися далі на шкоду власній совісті та інтересам сім'ї та країни.

Зрештою , героїня долає свої страхи і розкриває змову . Не дивлячись на те , що її викрито як прибиральницю , їй вдається отримати престижну роботу і знайти кохання.

Коментарі