втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вони створили «Друзів» і «Страшненьку Бетті», «Зворотний бік Місяця» і «Старгейт», вони знають, у чому секрет «Теорії великого вибуху» і «Сексу у великому місті». У них за плечима величезний досвід і міжнародні премії, їхні книги, дослідження й статті стали підручниками і бібліями в найкращих кіношколах світу, їх запрошують для консультацій і лекцій найбільші кіно- і телекомпанії, вони справжні Гуру і Майстри своєї справи. Із гордістю повідомляємо: тепер вони приїдуть до Києва, щоб відкрити нам свої секрети.

Вперше в Україні відбудуться семінари легендарних викладачів сценарної майстерності: ЛІндИ Сегер, автора бестселера «Робимо гарний сценарій геніальним», Джона Йорка, куратора російської адаптації серіалу «Зворотний бік Місяця»,що до початку 2013 року був керівником підрозділу виробництва серіалів ВВС і СтІва Каплана, учні котрого створювали сценарії таких хітів, як Ugly Betty («Не народися вродливою»), «Друзі» (Friends), «Секс у великому місті» (Sex and the City), Everybody Loves Raymond («Вороніни»), «Лак для волосся» (Hairspray).

Продовжуючи розвивати телевізійний простір нашого регіону, компанія «Медіа Ресурси Менеджмент» представляє унікальний проект – лінійку професійних семінарів для сценаристів і продюсерів телебачення і кіно від визнаних міжнародних експертів. На 2013 рік заплановано ряд професійних семінарів на різноманітні теми в рамках загального напрямку – «Сценарна майстерність у телевізійних проектах».

Так, навесні 2013 року Київ відвідають троє відомих міжнародних професіоналів...

**

У квітні 2013 року семінар проведе Джон Йорк – донедавна (до кінця 2012 р.) керівник підрозділу виробництва серіалів і відділення нових талантів ВВС, з 2013-го – глава однієї з найбільших незалежних продакшн-компаній Великобританії з виробництва кіно і телевізійного контенту Company Pictures, засновник і керівник Академії сценаристів ВВС (BBC Writers Academy). Тема семінару: драматичні серіали. До його фільмографії входять відомі телефільми і серіали: «Зворотний бік Місяця»/ Life on Mars, «Робін Гуд»/ Robin Hood, «Працівниці»/ Land Girls, «Палаючи пристрастю»/ Consuming Passion, «Прокляття Стептоу»/ The Curse of Steptoe, «Вечірка»/ The Dinner Party, «Джекілл»/ Jekyll, «Іст-Енд»/ EastEnders і багато інших.

**

У травні 2013 року відбудеться семінар Стіва Каплана – міжнародного експерта в галузі розробки сценаріїв і виробництва комедійних проектів. Тема семінару: ситкоми.

Окрім викладання в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі (UCLA), Нью-Йоркському університеті (NYU) і Єлі (Yale), Стів Каплан створив театр комедії HBO Workspace, програму для сценаристів HBO New Writers Program, а також став співзасновником і художнім керівником театру Панчлайн у Манхеттені (Manhattan Punch Line Theatre). Його учні створювали сценарії хітів - Ugly Betty («Не народися вродливою»), «Друзі»/ Friends, «Секс у великому місті»/ Sex and the City, Everybody Loves Raymond («Вороніни»), «Лак для волосся»/ Hairspray і багато інших. Стів Каплан консультує і проводить докторинг сценаріїв для таких компаній, як Dreamworks, Disney, HBO, Paramount, Touchstone і багатьох інших.

**

Відкриває ж проект семінар всесвітньовідомого сценарного консультанта Лінди Сегер «Як хороший сценарій зробити видатним. Докторинг сценаріїв», що відбудеться 22 березня 2013 року.

Д-р Лінда Сегер - визнаний гуру сценарної майстерності, всесвітньовідомий викладач, її семінари проходили у 38 країнах світу на 6 континентах, доктор теології, автор 10 книг, 9 з яких присвячені сценарній майстерності.

Лінда Сегер –  автор бестселера «Робимо гарний сценарій геніальним» (Making a Good Script Great). Відзначимо, що Лінда Сегер відвідає Украйну вперше, раніше її семінари на пострадянському просторі не проводились.

«Я з нетерпінням чекаю на поїздку до Києва і на можливість попрацювати з місцевими талановитими письменниками. Ви можете бути кіносценаристом, телесценаристом, продюсером, режисером або актором, на моєму семінарі в Києві, Ви зможете опанувати письменницьке мистецтво і ремесло органічно і дуже глибоко. Ми досліджуємо основні принципи і елементи, котрі є запорукою хорошої розповіді чудової історії, а також навчимося виявляти, аналізувати і виправляти важко вловимі недоліки сценаріїв. І все е одночасно зі збагаченням Вашого творчого процесу», - коментує д-р Лінда Сегер.

У 1981 році Лінда Сегер створила професію консультанта зі сценарної майстерності на основі методу аналітичного дослідження сценаріїв, розробленого нею для власної докторської дисертації. Відтоді вона була консультантом у понад 2400 сценаріях, за якими знято понад 40 художніх фільмів («Універсальний солдат», «Лютер», «Нескінченна історія 2», «Ковбої і Янголи» та ін.) і безліч телевізійних проектів. Серед її клієнтів - компанії, продюсери, письменники і сценаристи з усього світу: Рей Бредбері (письменник, сценарист, автор сюжетів, зокрема сценарист фільму «Мобі Дік» та ін., володар багатьох фестивальних і літературних нагород, серед них - Daytime Emmy за видатний сценарій до мультфільму «Переддень усіх святих»/ The Halloween Tree, 1993 р.), Вільям Келлі (сценарист і продюсер кіно і телебачення, володар Оскара за найкращий сценарій до фільму «Свідок»/ Witness, 1985 р.), Сюзанн де Пасс (продюсер, сценарист – номінантка на Оскар за найкращий сценарний, заснований на реальних подіях до фільму «Леді співає блюз»/ Lady sings the Blues, на її рахунку 2 нагороди, 5 номінацій премії Primetime Emmy та ін.), Тоні Білл (актор, режисер, продюсер кіно- і телепроектів, володар Оскара за найкращий фільм «Афера»/ The Sting, 1973 р.), а також компанії ABC, CBS, NBC, Disney Animation, TriStar Pictures, Turner Network Television, ZDF Network, Rai Television, Swedish Television та інші.

Її ім’я внесено до ряду міжнародних довідників, таких як «Хто є хто – жінки», «П’ять тисяч особистостей світу», «Хто є хто в Америці», «Хто є хто в індустрії розваг», «Хто є хто в світі» тощо.

Реєстрація, додаткова інформація і програма семінару - на сайті www.mrm.ua, а також за телефоном +380 44 459 4610.

Увага: партнери з розміщення учасників семінарів у Києві – готелі President Hotel і Rus Hotel надають спеціальні тарифи на проживання.

Реєструйтесь і приєднуйтесь, не втрачайте унікальної можливості дізнатися всі секрети від гуру сценарної майстерності.  

По додаткову інформацію звертайтесь до компанії «МРМ»:

Ольга Носик, PR менеджер компанії «МРМ», e-mail: [email protected],

тел: +380 44 459 4610

Алла Преловська, менеджер проекту, e-mail: [email protected],

тел: +380 44 459 4610


Коментарі