втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Стів Каплан вже багато років поспіль є одним з найвизнаніших голівудських консультантів у жанрі комедії. 20 та 21 червня Стів проведе в Києві дводенний семінар “Шлях комічного героя”. 

Народився та виріс Стів Каплан в Нью-Йорку – столиці стендапу. Спочатку він пробував себе в якості комедійного актора та невдовзі пересів у режисерське крісло. Його спектаклі користувались успіхом, тож він став співзасновником театру, що спеціалізувався на комедії “Manhattan Punch Line Theatre” і впродовж тринадцяти років існування театру був його художнім керівником.

Пізніше Стів переїхав до Лос-Анджелесу, де спочатку викладав авторські курси з імпровізації та комедійного сценарію. Стів викладав в університетах Лос-Анджелесу (UCLA), Нью-Йорку (NYU) та в Єлі, до того ж він і досі веде семінари для акторів, сценаристів та режисерів, відкриваючи їм таємниці комедії.

В Лос-Анджелесі він заснував  HBO Workspace та програму для письменників HBO New Writers Program.


Стів Каплан відкрив для світу співавтора “Друзів” Девіда Крейна, автора серіалу “Секс і місто” Майкла Патріка Кінґа, продюсера та сценариста Девіда Фьорі, акторів Олівера Плата, Джека Блека та багато інших голівудських зірок.

З Капланом співпрацюють всесвітньо відомі студії HBO, DreamWorks, Disney, Aardman Animation, Sony Pictures Network India, Globo Brazil та інші.

У 2013 році Стів видав книжку “Приховані інструменти комедії. Бути смішним – серйозний бізнес”, тоді ж він уперше приїздив до Києва з однойменним семінаром.

Каплан повертається до Києва, отож з’явився унікальний шанс познайомитися з ґуру комедійного жанру, що вже більше 15 років працює в кіно- й телеіндустрії.

Не проґавте його та реєструйтеся (реєстрація платна) тут >>>

Коментарі