втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Виконавиця головної ролі у стрічці «Стрімголов» Даша Плахтій перемогла у номінації «Найкраща жіноча роль» 5-го Silk Road International Film Festival, який щорічно проходить у Китаї.

Про це повідомила режисерка картини Марина Степанська«Цей фестиваль проводиться задля об'єднання кінематографій двох ринків, що насправді мало перетинаються – європейського і китайського. Цього року в конкурсі було 19 картин, з Європи та Азії. Для «Стрімголов» це добрий старт на китайському ринку». 

Марина Степанська також зазначила, що у стрічки вже з’явилися китайські дистриб'ютори.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко привітав творців стрічки з черговою перемогою і зауважив: «Це вже третя нагорода фільму в цій номінації. Є надія, що інститут кінозірок в Україні зявиться вже зовсім скоро».

Нагадуємо, що повнометражний режисерський дебют Марини Степанської «Стрімголов» створений компаніями «Інсайт Медіа» і «ТАТОФІЛЬМ» за стовідсоткової підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

Держкіно 

Коментарі