втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі авторську програму Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно»  – 11 випуск 20 сезону.

В рубриці «Прокат» особлива увага надається стрічці спільного виробництва України, Ісландії та Франції «Гірська жінка: на війні». Світова прем’єра цього фільму відбулася в травні на Каннському фестивалі в конкурсній програмі “Тиждень критики”, де його було відзначено спеціальною нагородою Консорціуму письменників та композиторів. А на українські екрани «Гірська жінка: на війні» виходить 16 серпня.

Також подається інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про американський кримінальний трилер «Небезпечне завдання» з Деніелом Редкліфом у головній ролі, про британську романтичну комедію «Патрик», а також про американський науково-фантастичний бойовик «Аксель».

Далі в «Арґументі-Кіно» – портрет геніального американського режисера Стенлі Кубрика. А ще телеесеї про не менш геніального британця Алфреда Гічкока, польсько-французького режисера Романа Полянського, американського постановника Джеймса Кемерона, королеву поп-музики Мадонну, і американську акторку родом із Чернівців Мілу Куніс.

Насамкінець у програмі сюжет про блокбастер Кристофера Нолана «Темний лицар» – з нагоди десятої річниці виходу на екрани.

Арґумент-Кіно

Коментарі