втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Документальний фільм «Будинок «Слово»» після успішного кінотеатрального прокату та фестивального життя офіційно вийшов в онлайн-прокат.

Українська інтернет-прем'єра кінострічки відбулась 1 липня на відеосервісі Megogo. За межами України фільм можна подивитися на платформах ITunesGoogle PlayAmazonVimeо та JMan.tv.

Міжнародним дистриб'ютором кінострічки став провідний сейлс-аґент «Journeyman pictures». Дистриб’ютором в Украіїні стала компанія «Артхаус Трафік». Генеральниий медіа партнер – канал «Украіїна».

Документальнии? фільм «Будинок «Слово»» отримав нагороду Національноії кінопреміії «Золота Дзиґа» в номінації «Наийкращиий документальний фільм».

Стрічка створювалася компанією FRESH PRODUCTION GROUP за підтримки Міністерства інформаційноі? політики Украіїни, Комітету ВРУ з питань свободи слова, Міністерства культури Украіїни та Міністерства освіти і науки Украіїни. Режисером фільму є Тарас Томенко, продюсерами – Юлія Чернявська та Олег Щербина, авторами сценарію – Любов Якимчук і Тарас Томенко, композитором – Алла Загайкевич.


Нагадуємо, що світова прем'єра фільму «Будинок «Слово»» відбулась на 33-му Варшавському кінофестивалі, де стрічка була представлена в основній конкурсній програмі. 27 жовтня 2017 року у Харкові пройшла національна прем'єра фільму. Також документальний фільм «Будинок «Слово»» був відібраний до програми FIVE CONTINENTS Міжнародного ґетеборзького кінофестивалю - найбільшого кінофестивалю в скандинавських країнах. Крім того, нещодавно відбулась британська прем’єра фільму в Лондоні.

Держкіно

Коментарі