втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 17 на 18 червня о 00:30 дивіться «Арґумент-Кіно», 3 випуск  20 сезону.

Ми знову нагадаємо про українського режисера Олега Сенцова, який у російській в’язниці вже понад місяць тримає протестне голодування, вимагаючи звільнення всіх українських політичних в’язнів, що їх кинули до тюрем у Російській Федерації.

Також у випуску традиційна інформація про кінотеатральні новинки. Зокрема, про продовження пригодницької кримінальної саґи Стівена Содерберґа – фільм режисера Ґері Роса «Вісім подруг Оушена». А також про фентезійний фільм жахів «Здичавіла» (реж. Фриц Бем) та підліткову фантастичну мелодраму «Кожен новий день» (реж. Майкл Саксі).

Насамкінець у програмі – портрет харизматичної американської акторки Френсис Макдорменд й телеесеї про американських  режисерів Роберта Родріґеса й Боба Фареллі та актрису Джульєт Льюїс, а також, до 30-річчя на екранах, про знаменитий – водночас ігровий та анімаційний – фільм Роберта Земекіса «Хто підставив кролика Роджера».

Арґумент-Кіно

Коментарі