втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Презентуємо трейлер повнометражного художнього фільму Олеся Янчука «Таємний щоденник Симона Петлюри».

Стрічка створена Національною кіностудією художніх фільмів імені Олександра Довженка за підтримки Держкіна України.

Це був час, коли вирішувалася доля української держави. Історична драма охоплює період життя і діяльності Голови Директорії та Головного отамана УНР Симона Петлюри в, а також той час, коли Петлюра перебував у Парижі, в еміграції.
 Проект картини став одним із переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно і отримав державне фінансування розміром 23 млн 600 тис. грн., що становить половину від загальної вартості виробництва. Режисером картини є Олесь Янчук, продюсерами – Олесь Янчук і Аскольд Лозинський. Сценарій стрічки створювався впродовж шести років Михайлом Шаєвичем, Олександром Шевченком та Олесем Янчуком.
Зйомки стрічки проходили в Україні (у Львові, на Київщині та на території кіностудії Довженка), а також у Франції (Париж).

Головні ролі у фільмі виконали: Сергій Фролов, Ірма Вітовська-Ванца, Богдан Бенюк, Євген Нищук, Тарас Жирко, Вікторія Янчук, Роман Мацюта, Юрій Одинокий та інші.
Вихід стрічки на широкі екрани запланований на осінь цього року.

Держкіно

Коментарі