втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Сьомий Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (KISFF), який пройде з 25 до 29 квітня в кінотеатрі "Україна", оголосив програму.

Про це Укрінформу повідомили організатори фестивалю.  

"Цьогоріч у фокус фестивалю потрапили французька режисерська пара Джонатан Вінель та Кароліна Погі, які особисто представлять ретроспективу їхніх робіт, каннський двотижневик режисерів, а також найкращий короткий метр Китаю останніх років", - йдеться у повідомленні.  

Окрім цього, KISFF представить найактуальніший короткий метр у своїх традиційних програмах: міжнародному та національному конкурсах, програмах "Фестивальні хіти", "Там, де нас нема", "Комедії" та програмах для дітей та підлітків.

Для шанувальників анімації KISFF підготував одразу дві кінопрограми. "Анімаційне божевілля", що 4 роки поспіль збирало повні зали як окрема подія, буде вперше презентоване під час фестивалю. Другою програмою в цьому блоці стала добірка анімаційних короткометражних фільмів - номінантів на "Оскар" від Канади різних років.


Серед вечірніх сеансів на фестивалі: програма про гендер та ідентичність Out & Proud, Midnight Sexy Shorts - короткий метр, що досліджує тему сексуальності, програма жахів від кураторки Vienna Shorts, а також "100 фільмів за 100 хвилин".

Експериментальний короткий метр цьогоріч буде представлений у програмі Urban Experiment, що фокусується на синтезі тем міста, міського простору та пам'яті.

Окрім того, фестиваль готує низку спеціальних подій - покази просто неба, творчі зустрічі з гостями та майстер-класи.

Із програмою фестивалю можна ознайомитися за посиланням.  

Коментарі