втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Другий конкурс сценаріїв "Своє кіно-2" шукає сценарії до короткометражних фільмів про історії успіху, що надихають. 

"До участі у конкурсі запрошуються всі охочі незалежно від фаху та досвіду. Головне - цікава життєствердна кінематографічна ідея та відповідність регламенту конкурсу. Дедлайн подачі конкурсних робіт - 25 березня 2018 року (включно). Переможці отримають авторську винагороду розміром 10 000 гривень, а головне – можливість екранізації свого сценарію", - ідеться в повідомленні.

Умови участі та детальна інформація про конкурс - на сайті www.kinoua.org

На конкурс приймаються сценарії до короткометражних ігрових фільмів тривалістю близько 3-ох хвилин.

Історія, подана у сценарії, має бути зрозумілою та цікавою для широкої глядацької аудиторії, драматургійно завершеною, життєствердною, повинна мотивувати до дії і надихати.

Фіналісти I туру конкурсу отримають дипломи фіналістів. Переможці ІІ туру – переможці конкурсу, автори 10-ох сценаріїв-переможців – отримають від організаторів конкурсу авторську винагороду за сценарії розміром 10 000 гривень.

За сценаріями-переможцями конкурсу планують зняти фільми, що увійдуть у добірку проекту "Дивись українське – твори своє майбутнє!", для подальшої демонстрації на широких екранах кінотеатрів країни.

За результатами першого конкурсу сценаріїв "Своє кіно" (2016-2017 рр.) було обрано 20 найкращих сценаріїв проекту і з квітня 2017 року розпочався підготовчий та знімальний процес фільмів добірки проекту "Дивись українське – твори своє майбутнє!". Вже відзнято 14 фільмів першого сезону, а з 7 грудня 2017 року у ротацію українських кінотеатрів було запущено перших 6 фільмів проекту.

www.kinoua.org

Коментарі