втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі авторську програму Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно» – 13 випуск 19 сезону: про українську воєнну драму «Кіборґи» в розмові з режисером Ахтемом Сеітаблаєвим, а також про інші кінотеатральні прем'єри – кримінально-романтичну драму спільного виробництва Бельгії, Нідерландів і Франції під назвою «Вірний. Пристрасть і злочин» (реж. Міхаель Р. Роскам), де головні ролі виконали зірки сучачного європейського кіна Матіас Шонартс та Адель Екзаркопулос, та про американо-болгарський кримінальний трилер «Ланцюговий пес» (реж. Пол Солет) із Едріеном Броуді, Антоніо Бандерасом і Джоном Малковичем.

Крім того в «Арґументі-Кіно» – про короткометражний фільм Михайла Іллєнка «Голос», що був створений в рамках проекту «Дивись українське – Твори своє майбутнє». Фільми цього проекту демонструватимуться в кінотеатрах усієї країни перед показами повнометражних картин.

Насамкінець – телеесеї про актора Джона Малковича й продюсера, режисера та сценариста Джада Апатоу, якому 6 грудня виповниться 50 років.

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі