втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі 9 випуск 19 сезону програми «Арґумент-Кіно»: в розмові Володимира Войтенка з режисером Тарасом Томенком йдеться про документальний прокатний фільм «Будинок «Слово».

 “Будинок “Слово” веде про трагічну долю української інтеліґенції 30-х років минулого століття.

Також в «Арґументі-Кіно» йтиметься про українську ігрову повнометражну драму режисерки Марини Степанської, що також виходить до прокату. Світова прем’єра стрічки відбулася влітку на престижному фестивалі у чеських Карлових Варах.

Подається розгорнута інформація й про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про сучасну кіноекранізацію вікопомного детективу Аґати Кристі “Вбивство у “Східному експресі”, реж. Кенет Брана, й анімаційний фільм для родинного перегляду “Маленький вампір”, реж. Р. Клаус, К. Кілерих.

А ще в програмі – телеесеї про українського режисера Віктора Івченка й американських акторів Леонарда Дікапріо й Демі Мур.

АРҐУМЕНТ-КІНО   

Коментарі