втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 29 на 30 жовтня о 02:30 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про найновіші кінотеатральні премєри.

Насамперед звертаємо увагу на психологічний трилер Фрасуа Озона “Подвійний коханець”, світова прем’єра якого відбулася на Каннському фестивалі. В основу нового фільму Фрасуа Озона покладено роман американської письменниці Джой Керол Оутс “Життя близнюків”. Також кінолюби завважать у “Подвійному коханці” очевидний вплив фільму жахів “Пов’язані насмерть” радикального канадсього режисера Дейвіда Кроненберґа. Хтось під час перегляду пригадає і “Дитину Розмарі” Романа Полянського, а хтось – навіть жіночий еротичний роман “50 відтінків сірого”... Але з якого боку не поглянеш, а перед нами насамперед черговий витвір мистецької волі Озона.

В Арґументі-Кіно - про фільм Фрасуа Озона “Подвійний коханець”

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки: австралійський пригодницький трилер «Джунґлі» (реж. Ґреґ Маклін), авантюрну французьку комедію «Афера доктора Нока» (реж. Лорен Леві) та американський коміксовий блокбастер «Тор: Раґнарок» (реж. Тайка Вайтіті).

В Арґументі-Кіно - про фільм «Тор: Раґнарок»

В Арґументі-Кіно есеї про Джона Вейна й Метью Макконегі

Насамкінець – телеесеї про одну з найбільших кіноікон за всю історію Голівуду, взірцевого героя вестерна, актора, продюсера й режисера Джона Вейна, а ще про харизматичного американського актора Метью Макконегі й про шведського актора Дольфа Лундґрена.

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі