втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 8 на 9 жовтня о 01:20 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про перше українське фентезі «Сторожова застава», зокрема, в розмові з режисером-дебютантом Юрієм Ковальовим. 

Довгоочікуваний український фентезійний фільм, знятий за книжкою дитячого письменника Володимира Рутківського, нарешті впритул наблизився до глядачів.

За сюжетом підліток Вітько випадково переноситься з 21 століття на тисячу років назад через таємничий часовий портал. Ясна річ, на нього чекає небезпечна подорож, сповнена смертельних небезпек та чорної магії. Але на шляху зустрінуться також і нові друзі, а це справжні богатирі та, можливо, навіть перше кохання. Вітько опиняється в епіцентрі фантастичних подій, вступає в битву з міфічними істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.


Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, це фільм українця Сергія Лозниці «Лагідна», створений у копродукції з низкою європейських країн. У ньому йдеться про незбувну макабричність російської дійсности. А ще –британська драма «Леді Макбет», американська драма «Вотерґейт: Падіння Білого Дому» й біографічна кримінальна комедія «Барі Сіл: Король контрабанди», з Томом Крузом у головній ролі.

В Арґументі-Кіно про прокатнв фільми "Лагідна" й "Барі Сіл: Король контрабанди"

Йтиметься і про 23-й фестиваль «Нове німецьке кіно», що стартує в низці українських міст 12 жовтня.

Насамкінець – телеесеї про американських акторів Сиґурні Вівер, Мета Деймона й Джоан К’юсак.

АРҐУМЕНТ-КІНО   

 

Коментарі