втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі із 24 на 25 вересня о 01:55 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» в розмові Володимира Войтенка з режисером Аркадієм Непиталюком ітиметься про його дебютний повнометражний фільм «Припутні», що виходить до широкого українського прокату 28 вересня.

За жанровим визначенням самих авторів – це “житейська комедія під Воплі Відоплясова”.

Сюжет розгортається з того, що на одній із автобусних зупинок Ніжина провінційний таксист Юра випадково натрапляє на молоду дівчину Свєту. Свєта та її мати спокушають Юру певною сумою грошей на поїздку до Припутнів – забутого Богом і людьми села. Через неймовірний збіг обставин Юра змушений залишитися у Припутнях – тепер взагалі невідомо, коли він дістанеться додому. Лише наступного ранку ми дізнаємося, до чого призвела випадкова зустріч Юри зі Свєтою на автобусній зупинці.

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про біографічну драму «На глибині 6 футів», реж. Скот Во, напівтрилер, напівбойовик «Американський убивця», реж. Майкл Куеста, та китайську анімацію «Їжак Бобі: Колючі пригоди».

А ще в програмі ітиметься про глобальну інтерактивну подію під назвою Мангетенський кінофестиваль короткометражок.


В Арґументі-Кіно портрет Бріжіт Бардо

Окрім усього цього, портрет Бріжіт Бардо – французьку акторку, фотомодель і співачку, яку вважають провісницею сексуальної революції другої половини ХХ століття.

Насамкінець – телеесеї про американського актора, режисера, продюсера і Супермена Кристофера Рива та американську акторку Ґвінет Пелтроу.

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі