втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі із 17 на 18 вересня о 02:05 в авторській програмі Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» ітиметься про цьогорічного переможця Каннського фестивалю, лавреата «Золотої пальми», фільм шведського режисера Рубена Естлунда «Квадрат».

Це сатирична комедія про сучасне мистецтво та сучасне суспільство. Звісно, критика політкоректности і соціокультурних тенденцій, яка виявляється в «Квадраті», – далеко не нове слово в кінематографі, проте Естлундові вдається обігрувати моральні дилеми з несподівано промовистою, подекуди жорсткою, але обов’язково захопливою дотепністю.


В Арґументі-Кіно телеесей про актора Джона Ґудмена

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про американо-британський блокбастер «Кінґсмен: Золоте кільце», дансько-американську анімацію «Lego® Ніндзяго Фільм» та про два американські фільми жахів «Шкіряне Обличя» й «Сховище».

В Арґументі-Кіно про прокатні фільми "Сховище" і "Квадрат"

У рубриці «Серіальний кіноефект» йтиметься про довгоочікуваний третій сезон всесвітньо відомого серіалу «Твін Пікс». І знову, як і 26 років тому, його автор Дейвід Лінч зумів підняти телебачення на новий виражальний, новий мистецький рівень, який, утім, навряд чи для когось найближчого часу стане під силу подужати.


Дейвід Лінч у серіалі "Твін Пікс"

Насамкінець – телеесеї про американського актора Джона Ґудмена, австралійського режисера База Лурмена та про одного з найважливіших письменників для кінематографа, майстра саспенсу, жахів і містики Стівена Кінґа.

АРҐУМЕНТ-КІНО     

Коментарі