втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 28 на 29 травня о 00:30 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові з учасником Сценарної Майстерні Дмитром Мойсеєвим ітиметься про прокат його фільму «Час хризантем».

Назва цієї кінодрами, що вона на початку червня братиме участь у 16 Трансильванському міжнародному кінофестивалі (Румунія), відсилає нас до Японії, де в час цвітіння хризантем люди поринають у роздуми про своє життя, роздивляючись квіти. Але в кадрі Україна, Київ... Після втрати чоловіка внаслідок важкої хвороби, Ольга купує автомобіль і рушає в подорож містом. На своєму шляху вона зустрічає людей, що втратили себе: хтось через постійну брехню, хтось через невдалий життєвий вибір. Декому з них Ольга допомагає, а декого полишає борсатися в екзистенційному болоті. У час хризантем вона переосмислює своє життя і втрату, щоб жити далі.

В Арґументі-Кіно телеесеї про Вадима Кастеллі та Морґана Фримена

Традиційно у програмі – розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про американський фантастичний бойовик «Диво-Жінка», а ще про кіноекранізацію популярного телесеріалу «Рятувальники Малібу» й про канадсько-піденннокорейську анімацію для родинного перегляду «Спарк. Герой всесвіту».

Насамкінець – телеесеї про українського кінорежисера Вадима Кастеллі, американського актора Морґана Фримена, французького кінорежисера Алена Рене й класичний фільм Стенлі Кубрика «Суцільнометалева оболонка» (1987).

**

Дмитро Мойсеєв народився 1983 року в Херсоні. Закінчив механіко-математичний факультет Київського університету Тараса Шевченка, а також отримав освіту кінорежисера в Театральному інституті Карпенка-Карого. Працював вантажником, бригадиром демонтажників, таксистом, помічником скульптора, креслярем, копірайтером, редактором дитячого журналу й учасником музичного гурту «Пінопласт». Зняв низку короткометражок і два повнометражні фільми: «Такі красиві люди» й «Час хризантем». Час від часу практикує столярство.

АРҐУМЕНТ-КІНО   

Коментарі