втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Завершено виробництво повнометражного ігрового фільму учасника Сценарної Майстерні, режисера та сценариста, Дмитра Мойсеєва «Час хризантем».

Повідомлення про це було опубліковано на Фейсбук-сторінці кінокомпанії «Їжак Фільм», яка опікувалася виробництвом стрічки.

За сюжетом, після втрати близької людини, Ольга купує автомобіль і вирушає в подорож Києвом та його околицями.

На своєму шляху вона зустрічає людей, що втратили себе: хтось через постійну брехню, хтось через невдалий вибір. Декому з них Ольга допомагає, а декого лишає у його болоті. У час хризантем вона переосмислює своє життя і втрату, щоб жити далі.

Головну роль у фільмі виконала Алла Бінєєва. Також у «Часі хризантем» зіграли Пьотр Армяновський, Ігор Рубашкін, Костянтин Данилюк, Андрій Кронглевський.

Автор сценарію і режисер фільму Дмитро Мойсеєв. Оператор-постановник Андрій Тартишніков. Художник-постановник Олеся Трофіменко. Звукорежисери: Олександр Ніколаєнко, Артем Мостовий. Композитор Максим Шалигін. Монтаж Олександра Новицького. Продюсували стрічку Дмитро Мойсеєв та Ольга Стуга.

Кінокомпанія «Їжак Фільм» планує випустити стрічку в кінопрокат із 1 червня цього року.

Коментарі