втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Фестиваль соцреклами Molodiya Festival та мережа кінотеатрів Планета Кіно оголосили війну адептам «зради» і запустили конкурс соціальної реклами «Людина людині».

У рамках конкурсу організатори закликають молодих рекламістів зняти короткі відеоролики про взаємоповагу між людьми в суспільстві. Найкращі з них отримають ротацію на великих екранах Планети Кіно та розділять призовий фонд у розмірі 100 000 грн. Найцікавіші, на думку журі, учасники конкурсу отримають сертифікат на навчання в КАМА,  річні абонементи в Планету Кіно і трансляції у ЗМІ.

Конкурс «Людина людині» має на меті нагадати, що за приємне співжиття серед інших ми відповідальні самі. Суспільство легко змінюється на краще, коли всі громадяни докладають трохи зусиль.

«Які люди населяють цю країну? Це люди, яким не до смаку золотий батон і які схильні до самоорганізації; це відомі у всьому світі фахівці й амбітна молодь; це успішні стартапери і невтомні активісти; це люди, які варті і готові жити європейським життям. То чому б не почати жити ним просто зараз? Ми переконані, для цього потрібна не валюта в єврах, а взаємоповага в суспільстві. Не тицяти факи водію у сусідній автівці і дякувати касирам у супермаркеті; не хамити шоферу маршрутки, бо "чого став, мені додому пора!" і посміхатися консьєржу; просто бути ввічливими, адекватними і доброзичливими. От про це наш проект», – пояснюють організатори.

ПРОМО: https://goo.gl/6l2h4v

«Етикет – це давно забуте слово. Але продовжуватись так далі не може. Разом з креативною агенцією SABAI ми з’ясували, що найбільше дратує людей у кіно і намагаємося змінити це під егідою проекту Кіноетикет. Тепер разом з Molodiya Festival робимо ще один крок уперед – порушуємо питання тотальної взаємоповаги між людьми», – зазначає Дмитро Деркач, співвласник мережі кінотеатрів Планета Кіно.

«Наш фестиваль вже шостий рік порушує різні актуальні для країни проблеми: екологія, права людини, допомога ветеранам АТО і переселенцям, толерантність, етичне ставлення до тварин. Але є річ, яку може зробити кожен прямо зараз, щоб жити в соціумі стало краще: почати поважати інших людей. Взаємоповага – це безвіз у європейське суспільство вже сьогодні. Зміни вже почались, і ми переконані, що українці можуть ще. Тому ми з партнерами і запустили цілий окремий конкурс на цю тему», – пояснюють в Molodiya Festival.

Обирати найкращі роботи конкурсу буде міжнародне журі, серед них чеський рекламіст Ян Латал, креативний директор  Tabasco в Україні Олександр Смірнов, Павло Вржещ із Banda Agency та інші.

Партнерами проекту стали освітня платформа Kyiv Academy of Media Arts та брендингове агентство Madcats. Офіційні медіа-партнери – 1+1 Media, онлайн-видання Platforma та the Village.

«У роботах хочемо бачити конструктив, гумор, нетривіальний підхід та оригінальне бачення теми; професійне виконання та дотримання норм фестивалю – мастхев», – нагадують організатори.

Приймання робіт триває до 25 травня 2017 року.  Детальні умови та заявка учасника на сайті: www.molodiya.com.ua

Офіційна сторінка проекту: http://bit.ly/2nz4QUU

За офіційною інформацією

Коментарі