втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Проект «Дивись українське – твори своє майбутнє!» запрошує відвідати публічну творчу консультацію «Робимо «СВОЄ КІНО», під час якої ви матимете змогу отримати відповіді на запитання, «яким може бути СВОЄ КІНО за 3 хвилини?», здобути корисні знання у напрямках фахової особливості та психології написання сценарію трихвилинного фільму.  

Своїм досвідом, баченням та знаннями поділяться відомі кіноексперти.

Під час зустрічі організатори й спікери розкриють нагальні теми й проблеми: з чого починається сценарій; як розвивати ідею та сюжет; важливість і марність сценарних правил; потреба СВОГО КІНО як наслідок суспільних викликів та соціального замовлення тощо. Також ви отримаєте відповіді на свої запитання й матимете можливість осягнути творчі й фахові орієнтири в контексті Конкурсу сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО».

Головним спікером та модератором творчої консультації «Робимо СВОЄ КІНО» виступить кінокритик, керівник проекту «Сценарна Майстерня» Володимир Войтенко, який допоможе пояснити особливості, спрямувати на інструментарій для створення сценаріїв короткого метру, в цьому випадку – сценаріїв та сценарних заявок для трихвилинних ігрових фільмів.

Володимир Войтенко/Теми виступу:

  1. СВОЄ КІНО за три хвилини: Жанрові можливості й пріоритети
  2. Конкурсні теми СВОГО КІНО: Від соціального очікування до творчої свободи

Детальна інформація про Конкурс на сайті www.kinoua.org

#ДивисьУкраїнське #svoekino #СвоєКіно #МайбутнєТворятьЛюди

Коментарі



Так, справді непросто укластися в три хвилини, щоби головною складовою означився конфлікт, фінал став не надто плакатним... Втім, спробую... Та закликаю всіх небайдужих - підтримаємо!!!

Написав Федір Янько, 13:50 04.12.2016