втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – Дивись українське!» оголосила конкурс сценаріїв та сценарних заявок – «Своє кіно».

Конкурс шукає сценарії та сценарні заявки для короткометражних фільмів про історію людей, які втілюють зміни, наближають краще майбутнє, надихають інших. 

Конкурс проводиться за трьома темами:

  • Тема №1 «Ініціативи заради майбутнього»
  • Тема №2 «Партнерство заради майбутнього»
  • Тема №3 «Майбутнє творять люди»

Тему №1 «Ініціативи заради майбутнього» спрямовано на пошук сценаріїв для фільмів, які демонструють, що будь-яку конкретну проблему, у всіх сферах та на всіх рівнях, може вирішити своїми діями ініціативна та відповідальна людина. Зміни роблять люди, які мріють про краще майбутнє, діють та надихають інших.

Тему №2 «Партнерство заради майбутнього» спрямовано на пошук сценаріїв для фільмів, які демонструють, що у справжньому партнерстві (співпраці) досягається кращий результат. 

Тему №3 «Майбутнє творять люди» спрямовано на пошук сценаріїв для фільмів, які демонструють історії звичайних людей, особиста відповідальність яких, їх життєві принципи та вчинки є джерелом надії на краще майбутнє для інших людей.

На Конкурс приймають сценарії до короткометражних ігрових фільмів тривалістю близько 3 хвилин

Історія, подана у cценарії, має бути зрозуміла та цікава для широкої глядацької аудиторії, драматургічно завершеною, життєствердною, мотивувати до дії, надихати.

Фіналісти I туру Конкурсу (сто авторів сценаріїв-фіналістів) отримають дипломи фіналістів Конкурсу.

Переможці ІІ туру – Переможці Конкурсу, автори 20 сценаріїв-переможців – отримають від організаторів Конкурсу авторську винагороду за сценарії у розмірі 10 000 гривень.

За сценаріями-переможцями Конкурсу планують зняти фільми, що увійдуть у добірку проекту «Дивись українське», яку буде продемонстровано в кінотеатрах і на телеканалах.

  • Для участі в Конкурсі необхідно надіслати заявку>>>.
  • Приймання конкурсних заявок учасників триває до 22 січня 2017 року.
  • Із Регламентом конкурсу можна ознайомитися тут>>>.

**

Музикант, лідер гурту "ВВ", експерт проекту "Дивись українське - твори своє майбутнє!" Олег Скрипка:

"Організатори цього проекту – всі ми займаємо активну позицію, ми змінюємо цей світ по тій подобі, по тій думці, по тій мрії, яку ми маємо. Тому що такі мрії, думки, замисли, вони чисті, мабуть, вони резонують, з замислами Бога".

Коментарі