втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Зірка голлівудського кінематографу Джоні Деп взяв участь у кампанії правозахисної групи Voice Project та підтримав українського кінорежисера Олега Сенцова (учасника Сценарної Майстерні), що є бранцем совісті путінського режиму.

Кампанію було організовано правозахисною групою Voice Project. Вона має назву «Ув'язнений через мистецтво» (Imprisoned for Art). У рамках кампанії відомі артисти і музиканти намагаються привернути увагу до долі своїх колег із різних країн світу, які опинилися за гратами із політичних мотивів, і наголошують на тому, що «Мистецтво – не злочин». 

Джоні Деп підтримав режисера Олега Сенцова, засудженого на 20 років за сфальшованими звинуваченнями, та знявся у фотосесії із табличкою, на якій вказано дату затримання Олега Сенцова у Криму, строк ув'язнення, який йому було визначено російським судилищем, і місце відбування покарання.

Інформацію про справу Олега Сенцова розміщено в базі Voice Project тут>>>.

НСКУ

Коментарі