втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться випуск 7 сезону 18 програми «Арґумент-Кіно» в мережі. У розмові з художником Миколою Кочубеєм ідеться про монети й марки, присвячені персонам та подіям української кінематографії.

Також на глядачів чекає розповідь про найприкметніші кінотеатральні прем’єри: український містичний трилер В’ячеслава й Олександра Альошечкіних «Чунгул», американський горор «Віджа: Походження зла» реж. Майкла Фленеґена, американський трилер «Аудитор» з Беном Ефлеком у головній ролі, володар Ґран-прі останнього Каннського фестивалю – фільм канадця Ксав’є Долана «Це всього лиш кінець світу» та анімація для дітей «Тролі» під музику Джастина Тимберлейка.

Окрім того – телеесеї про французьку акторку Анні Жирардо, американську акторку Вайнону Райдер та італійського режисера й актора Роберто Беніньї.

Коментарі