втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 23 на 24 жовтня о 00:55 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у  розмові з учасником Сценарної Майстерні українським режисером-дебютантом Дмитром Бондарчуком ітиметься про феномен «монтажного кіна» та про його повнометражний монтажний фільм «Історія рук», що демонструватиметься як особлива подія на 46 Київському МКФ «Молодість».

Ця унікальна стрічка складається з фраґментів біля 700 фільмів світового кінематографа й розгортає на екрані історію людського життя та людських пристрастей від народження до прощання зі світом.

Також на глядачів чекає розповідь про найприкметніші кінотеатральні прем’єри наступного тижня: американський блокбастер за мотивами коміксів «Доктор Стрендж» реж. Скота Дериксона, французька комедія актриси й режисерки Жюлі Дельпі «Матусин синочок» та іспанська анімація для найменших глядачів «Велика втеча» реж. Хомана де Сомавії.

Окрім того, у найближчому випуску «Арґументу-Кіно» – телесеї про класика італійського кіна Лукіно Вісконті («Рокко і його брати», «Загибель богів», «Сімейний портрет в інтер’єрі») та видатного новозеландського режисера Пітера Джексона («Володар перснів», «Кінґ-Конґ»).

В рубриці «Серіальний кіноефект» ітиметься про непересічні кінематографічні чесноти популярного телевізійного серіалу «Справжній детектив» та автора ідеї цього твору й сценариста Ніка Пацолатто.

**


Дмитро Бондарчук народився 1988 року. Навчався журналістиці в університеті Тараса Шевченка. Певний час працював за фахом, допоки не захопився кінематографом. Почав знімати власні аматорські фільми та анімацію. Пише сценарії. Монтажна повнометражна стрічка «Історія рук» увійшла до програми 46-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість».

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі