втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

9 жовтня о 23:25 в авторській програмі Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про перший український 3D-анімаційний повнометражний фільм-фентезі «Микита Кожумяка» (2016) режисера Манука Депояна, що в кінотеатральному прокаті з 13 жовтня. Розмова у студії з одним із творців стрічки – актором і режисером Віктором Андрієнком.

Головний герой фільму – 12-річний син леґендарного Кирила Кожум’яки Микита. Його батько перемагав зміїв, і Кирилові доведеться. Ось тільки силою свого батька 12-річний хлопчик не володіє. Ну та справжньому героєві насправді не потрібна купа м’язів, аби побороти ворогів та захистити нових друзів.

Також у програмі йтиметься про найцікавіші кінотеатральні прем’єри наступного тижня. Зокрема, про наступну частину екранізації скандальних творів Дена Брауна «Інферно» з Томом Генксом у головній ролі, про містичний трилер «Дівчина у потягу» з Емілі Блант, про драматичний трилер про світ комп’ютерних технологій «І.Т.» з Пірсом Броснаном.

Окрім того, у найближчому випуску «Арґументу-Кіно» – телесеї про режисера Ігоря Савченка, акторів Леся Сердюка та Сашу Барона Коена.

**

Віктор Андрієнко народився 1959 року в Запоріжжі. Закінчив Інститут Карпенка-Карого. Від 1978 практикував як кінокаскадер. Протягом 80-х працював у київських та одеських театрах і в Одеській філармонії. Від середини 90-х – актор і сценарист низки комедійних телепрограм. Зіграв близько 50 кіноролей. 2013 року презентував свій повнометражний режисерський дебют “Іван Сила”. Також брав участь у створенні анімаційного фільму «Микита Кожум’яка».

Арґумент-Кіно

Коментарі