втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Проект «Дивись українське - твори своє майбутнє!» це дієвий спосіб взаємодії з суспільством. Бо кіно про сьогодення, це головна комунікація для будь-якого режисера.

Звісно, часто знімають і історичні фільми, і фантастику, але, як правило, більша частина кіношних внесків, які врізаються у пам'ять глядача, це все ж таки формула: «Ми - для нас - про себе». На мій погляд проект «Дивись українське» підтримує саме таку формулу. 

Фільм «Ліфт» це романтична історія, яка безумовно схвилює глядача та викликає романтичні і хвилюючі відчуття. 

Фільм «Голос» розкриває глибшу тему – самосвідомості у сучасному світі: ми далеко від війни, і в той же час, дуже близько. І навіть в таких несподіваних взаєминах, як взаємини маленької дівчинки з мамою можна побачити відлуння цих драматичних подій. Хотілось б щоб фільм викликав і посмішку і повагу до героїв. Саме на це працює уся команда фільму «Голос». 

Дивись українське

Коментарі