втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Від 25 до 31 березня у столичному Домі кіна (вул. Саксаганського, 6) та Німецькому культурному центрі «Ґете-Інститут» (вул. Волоська 12/4) відбуватиметься Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

На Docudays UA традиційно – всі гіти світової документалістики, зіркові режисери та успішні продюсери, майстер-класи провідних фахівців та обговорення з режисерами.

Відкриватиме Docudays UA фаворит багатьох міжнародних фестивалів – фільм «Інший “Челсі”: історія з Донецька» німецького режисера Якоба Пройсса. На відкриття фестивалю 25 березня Якоб Пройсс запросив трьох донецьких шахтарів – героїв свого фільму, з ними усіма можна буде поспілкуватися на брифінґу, а також після прем’єри.

На фестивалі Docudays UA фільми змагаються у двох конкурсах – творчому і правозахисному.

Торік організатори мене були запросили до журі творчого конкурсу. Отже, подивився всю його програму – засвідчую, що рівень дуже високий.

Закликаю: приходьте цього року, тим паче, що вхід на всі кінопокази традиційно БЕЗКОШТОВНИЙ_!

Програмку й каталог фесту можна подивитися чи скачати на на сайті www.docudays.org.ua

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: