втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Черговий сезон кінопоказів та творчих заходів у Домі кіна відкриває альманах короткометражних фільмів «Закохані у Київ». Альманах складається з 9 коротких метрів молодих українських режисерів. Автори мають намір показати українську столицю очима її закоханих мешканців.

Головні ролі у короткометражках виконали: Ада Роговцева, Даша Астаф’єва, Григорій Калінін, Артем Семакін, Олександр Яценко, Віталій Лінецький, Олена Фесуненко, Ілля Ісаєв, Іван Дорн, Георгій Хостікоєв.

Над альманахом працювали режисери: Ілля Власов, Денис Гамзінов, Артем Семакін, Ольга Гібелінда, Тарас Ткаченко, Олег Борщевський, Валерій Бебеко.

За словами продюсера Володимира Хорунжого, «Закохані у Київ» – це комерційний іміджевий кінопродукт з великою соціальною складовою, метою якого є репрезентувати український кінематограф на міжнародній культурній арені; продемонструвати потенціал українського кіновиробництва на прикладі вже відомого західній авдиторії формату – короткометражок про кохання у сучасному мегаполісі; посприяти самореалізації та творчому зростанню талановитих українських режисерів; розповісти про Київ та його мешканців світовому культурному загалові у захопливій формі яскравого та романтичного кінофільму.

Нагадаємо, що це вже вдруге поспіль сезон Будинку кіно відкривається показом збірки сучасних українських короткометражок. Минулого року фільмом відкриття був альманах Володимира Тихого «Мудаки. Арабески».

15 ЖОВТНЯ, 17:00, ЧЕРВОНА ЗАЛА

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: