втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

 

Коментарі



"Виходом з ситуації могла б бути ваша добровільна відмова від перемоги, від наявності у переліку переможців. Оце було б достойно. А ваше місце у переліку переможців має зайняти наступний після вас, за балами."

Так в тому то й справа, що ніхто не публікує результати голосування, щоб можна було подивитись хто за кого голосував. В кінці боксерського поєдинку виголошують бали, які дав боксеру той чи інший суддя, якщо перемога не дострокова. В цьому випадку все підкилимно і взагалі не зрозуміло чи кажуть нам правду про оцінювання чи це досить умовно і все вирішується в ручному режимі.

Написав Сергій, 05:02 24.04.2019

Я перший і останній раз брав участь в цьому конкурсі сценаріїв. Та й мабуть взагалі в українських конкурсах сценаріїв. Мене і раніше турбувала думка про те, що член жюрі Михайло Іллєнко отримав перемогу в попередні роки. Думав, що це випадковість. Але Соня Сотник - це співпадіння. Жанна Максименко-Довгич - це вже закономірність.

Взагалі-то, це дуже не здорова ситуація. Виглядає все, ніби це просто розподіл бюджету серед наближених. Про конкуренцію на конкурсі "Своє кіно" можна забути. Воно так і називається СВОЄ )))

А я за жорстку вільну конкуренцію, а не міжсобочики. Ну нехай конкурсують між собою. Пригадується лише прислів'я про жабу та гадюку.

Написав Сергій, 04:25 24.04.2019

Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: