втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Завершено приймання заявок на членство в Українській кіноакадемії та участь у конкурсі Національної кінопремії, інформують організатори.

Приймання заявок тривав місяць, за цей період з’явилося 343 претенденти на вступ до Української кіноакадемії.

Селекція проводилась у двох категоріях згідно з регламентом Національної кінопремії. За результатами розгляду 241 кандидат отримав статус члена Української кіноакадемії. З-поміж них – Роман Балаян, Лариса Кадочникова, Володимир Зеленський, Володимир Горянський, Остап Ступка, Сергій Лозниця, Дмитро Ступка, Олексій Горбунов, Ольга Сумська та багато інших.

Нині серед членів кіноакадемії розпочато голосування за членів Правління. Обирають серед тих, хто висунув свою кандидатуру при заповненні заявки.

На участь у конкурсі Національної кінопремії було подано 76 повнометражних та короткометражних ігрових, документальних та анімаційних фільмів. Зараз триває селекція фільмів на відповідність вимогам регламенту Національної кінопремії.

З 23 березня 2017 року почнеться двоетапне голосування за переможців у кожній з 13 номінацій.

Чесність і достовірність оприлюднених результатів голосування підтвердить аудиторсько-консалтингова компанія Kreston GCG, що стала офіційним аудитором Національної кінопремії.

Переможці у кожній з номінацій будуть оголошені під час урочистої церемонії вручення нагород Національної кінопремії, що відбудеться 20 квітня 2017 року у Fairmont Grand Hotel Kyiv.

За офіційною інформацією

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: