втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA запрошує взяти участь у фотоконкурсі, присвяченому екологічним проблемам в Україні.

Конкурс #ecooko має на меті привернути увагу активних громадян та громадянок України до загальної проблеми змін клімату, конкретних негативних впливів людської діяльності на навколишнє середовище та шляхів вирішення екологічних проблем в Україні.

На цю ідею надихнув фотопроект #EveryDayClimateChange, що поєднує фотографію, екоактивізм та соціальні мережі, щоб фіксувати наслідки змін клімату для нашої планети, поширювати інформацію про ці процеси та заохочувати людей до спільної боротьби з ними. У рамках Docudays UA-2017 відбудеться виставка найкращих робіт цього проекту.

Хто може взяти участь у конкурсі >>>

Усі охочі користувачки й користувачі платформи Instagram.

Як узяти участь у конкурсі >>>

Публікуйте на Instagram-платформу фотографію, яка відповідає темі конкурсу, із хештегами #eсooko та #DocudaysUA і детальним підписом, що пояснює, як саме ця фотографія розкриває ту чи іншу екологічну проблему в Україні та/або шляхи їх вирішення.

Зверніть увагу! Вжити правильні хештеги – критично важливо для участі в конкурсі. Якщо хештег буде відсутній або в ньому буде помилка, вашу роботу не побачать відбірники. Також важливо, щоб фотографію супроводжував вичерпний підпис, оскільки роботу насамперед оцінюватимуть за її змістом. Тобто зважатимуть на художню якість фотографії разом із текстом. Одна людина може брати участь у конкурсі з необмеженою кількістю робіт.

Дедлайн для публікації усіх робіт – 28 лютого 2017 року.

Відбіркова комісія обере найкращі роботи, які будуть надруковані та виставлені в рамках Docudays UA-2017. На авторок та авторів фотографій, відібраних для виставки, чекатимуть приємні сюрпризи від команди фестивалю. На закритті фестивалю оголосять переможницю чи переможця конкурсу, які отримають спеціальний приз від партнерів конкурсу.

Більше інформації тут: http://docudays.org.ua/2016/news/kino/competition-instagram/

За офіційною інформацією

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: