втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

У Києві в Руському клубі «Культ Ра» 10 серпня відбулася презентація оновленого журналу «Українська культура» і вручення нагород за внесок в українське мистецтво…

«Українська культура», що їй у червні 2011-го виповнилося 90, не виходила у світ понад рік. Виданням журналу опікується Міністерство культури України. Але кошти на видання надали також спонсори й меценати.

Варто зауважити, що на початку літа побачило світ англомовне число видання – Ukrainian culture, яке презентувалося під час Венеційського бієнале.

Як було сказано на презентації в Києві, часопис намагатиметься поєднати на своїх шпальтах і традиційні, і модерні напрямки української культури.

На обкладинці оновленого видання – раритетна фотографія культового українського рок-гурту "Воплі Відоплясова". Світлину зроблено 20 років тому.
До кінця року «Українська культура» виходитиме раз на три місяці, надалі ж планується щомісячний вихід у світ. Наразі його можна придбати в Руському клубі «Культ Ра» та в його книгарні на площі Слави.

Також під час презентації часопису, як акція «Української культури», відбулося нагородження за внесок в українську культуру трьох знакових персон.

Це мистецтвознавець Людмила Міляєва, знаний фахівець з історії українського мистецтва ХІV – XVIII століть, Анетта Антоненко – директор книжкового видавництва «Кальварія» та наш колеґа – сценарист, кінорежисер і креативний продюсер незалежних кінопроектів «Мудаки. Арабески» й «Україно, goodbye!» Володимир Тихий http://screenplay.com.ua/authors/?id=4

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: