втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Короткометражний фільм Павла Острікова «Одкровення», сценарій якого свого часу був оприлюднений у Сценарній Майстерні ( http://screenplay.com.ua/screenplays/?id=648 ), і що він створений в рамках Лабораторії проектів НСКУ, відібрано на 17-ий Міжнародний фестиваль короткометражного кіно «Bunter Hund» (Мюнхен, Німеччина).

«Одкровення» було створено як один з фільмів до альманаху «Йод», ініційованого кінорежисером, секретарем Правління НСКУ Дмитром Томашпольським в рамках спілчанської Лабораторії проектів. Нині стрічка Павла Острікова паралельно з показами в альманасі починає своє фестивальне життя. Це проста історія про те, як українському кіно не вистачає грошей.

Нещодавно фільм було презентовано на Міжнародному фестивалі короткометражних фільмів «Sleepwalkers» в Естонії та на низці українських фестивалів, де «Одкровення» отримало декілька відзнак.

Переможця Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Bunter Hund», що відбудеться у Мюнхені усімнадцяте, вибирають глядацьким голосуванням. Головний приз становить 500 Євро.

Минулого року Україну на цьому фестивалі представляв фільм інших учасників Сценарної Майстерні - Марини та Оксани Артеменко «Абонент».

Захід відбудеться у Мюнхені з 10 до 13 березня 2016 року.

Офіційна інформація

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: