втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

З 2 травня поетична й водночас епічна історія українського військового льотчика Івана Додоки – знову на великих екранах країни.

Після свого виходу у перший прокат 2012 року фільм Михайла Іллєнка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» демонструвався на понад 10 кінофорумах у різних країнах і мав відзнаки. Останній із фестивалів, у якому стрічка взяла участь – Cinema mundi у Брно, Чехія.

Також картина була висунута від України на премію «Оскар» у номінації “Найкращий іншомовний фільм”.

Після повторного прокату в Україні «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» продовжить свої мандри світом – стрічка поїде до Сингапуру, аби взяти участь у кінофестивалі, організованим ЄС.

Нагадаємо, що фільм «ТойЩоПройшовКрізьВогонь» було створено за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіна, а дистрибютором фільму є компанія «Інсайтмедіа продюсерський центр».

За офіційною інформацією

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: