втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Фільм «Побачення» – з альманаху «Україно, ґудбай!» – змагатиметься в конкурсі найпрестижнішого у світі фестивалю короткометражних фільмів у французькому Клермон-Феррані.

Режисером та співсценаристом стрічки (разом з Іваном Тімшиним) виступив Євген Матвієнко, ще один короткометражний фільм якого, створений у рамках проекту «Україно, goodbye!», – «Як козаки у космос полетіли» – увійшов до числа шести фільмів згаданого прокатного кіноальманаху.

Синопсис фільму «Побачення»:
«Аня має маленького сина й не має чоловіка. Аби виховувати дитину, жінці доводиться працювати на двох роботах – озвучувати мультики й… надавати сексуальні послуги телефоном. У Ані є постійний клієнт, він завжди дзвонить вчасно і ніколи не пропускає сеанси.
Одного разу клієнт подзвонв, аби попрощатись – він їде й не зможе більше телефонувати. Жінці шкода, йому теж. Здається, у них зав’язались непогані стосунки.
Жінка пропонує останній секс. Аня не підозрює, що для хлопця він і справді може стати останнім – звідти, куди він їде, повертаються не всі...».

Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів у Клермон-Феррані проводиться у 35-й раз і триватиме протягом 1 - 9 лютого 2013 року. На майбутній фест до відбору подавалося 7 727 фільмів з усього світу. До конкурсного змагання відібрано 79 короткометражок.

Свого часу кілька українських фільмів ставали лавреатами МКФ у Клермон-Феррані; це неігрова стрічка Валентина Васяновича «Проти сонця» й анімаційна картина Євгена Сивоконя «Засипле сніг дороги…».

Сценарій фільму «Побачення» («Дзвоник») на сайті СЦЕНАРНА МАЙСТЕРНЯ: http://screenplay.com.ua/screenplays/?id=149

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: