втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Олена Романова



Контакти: [email protected]

Народилася 21 вересня 1976 року в селі Новобогданівка Запорізької області Мелітопольського району в родині колгоспників.

199: Закінчила 9 класів Новобогданівської СШ і вступила до Запорізького педагогічного училища №1.

1995: Закінчила педучилище й отримала диплом спеціаліста «Вчитель початкових класів» і додаткову спеціалізацію «Педагог-організатор виховної роботи в школі».

1995-1997: Працювала вчителем початкових класів в СШ №1 міста Запоріжжя, потім повернулася до рідного села; одружилася; працювала в рідній школі.

У березні 1998 року народила сина. До 2001-го перебувала в декретній відпустці. За цей час вирішила змінити свою діяльність і вступила до Національного університету театру, кіно і ТБ ім. І. Карпенка-Карого.

2006: Закінчила університет, отримала диплом спеціаліста (з відзнакою) за фахом «режисер ТБ». Працювала сценаристом, викладачем акторської майстерності та режисером-постановником масових заходів під час соціального проекту від журналу «Единственная» для дітей з інтернатів «Дорога до успіху». Також викладала акторську майстерність і сценічну мову в приватних школах та продюсерських центрах.

Працювала редактором/журналістом журналу «Світ виховання», газети «Вечірні вісті», сайтів: «Олімпійська арена», «Дебошнет», «Реал і ти», а також журналістом/режисером на телеканалі «Всесвітня служба «УТР».

Тричі визнавалася найкращим спортивним журналістом за версією НОК України.

Спільно з продакш-студіями робила фільми на замовлення.

Є автором і режисером циклу фільмів-портретів про видатних спортсменів України (Віктор Цибуленко, Григорій Крісс, Борис Шахлін та інші).

Автор і режисер циклу документальних фільмів на соціальну тематику «Сімейне неблагополуччя».

Є автором сценарію короткометражного фільму «Останній трамвай» та повнометражного фільму Tesoro mio.

Сценарії та синопсиси